Kasperi Kapanen saa täytettäväkseen valtavat saappaat Pittsburghissa – verrataan supertähteen: ”Kukaan ei korvaa häntä!”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsistä Pittsburgh Penguinsiin viime kauden päätteeksi kaupatulle Kasperi Kapaselle on tarjolla ensi kaudella iso rooli pingviinilauman kahdessa kärkiketjussa.

The Athleticin sisäpiiritoimittaja Josh Yohen mukaan Kapasta on tarkoitus peluuttaa myös Penguinsin ylivoimassa. Tarjolla olevat saappaat eivät totisesti ole helpot täytettäviksi.

– Kuka on viides mies ylivoimassa? GM Jim Rutherfordin mukaan Bryan Rust ja Kasperi Kapanen ovat taitopelaajina vahvoja vaihtoehtoja rooliin. Molemmat ovat kyvykkäitä laukojia ja kumpikin pelaa oikealta puolelta.

Toimittaja muistuttaa samaan hengenvetoon Penguinsin edellisvuosien ylivoimaspesialistien tasosta.

Phil Kesselin ja Patric Hörnqvistin menettäminen kahden vuoden sisällä ei auta asiaa. Penguinsin ylivoimapeli ei tule koskaan olemaan samalla tasolla nyt kun joukkueella ei ole Kesseliä rakentamassa peliä vasemmalla puolella. Hörnqvist puolestaan oli yksi sukupolvensa parhaita maalineduspelaajia. Et pysty korvaamaan näitä pelaajia yhdessä yössä, Yohe maalailee uhkakuvia Penguinsin ylivoimapelin ylle.

Penguinsin ykkösylivoiman muut lenkit lienevät ensi kaudella tuttuun tapaan Sidney Crosby, Jevgeni Malkin, Jake Guentzel sekä Kris Letang.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.