Leijonien seuraava kotiottelu siirrettiin pois Suomesta – tässä syy

© Kuva: Leijonat.fi

Suomen A-maajoukkueen seuraavaksi kotiotteluksi kaavailtu kamppailu Tshekkiä vastaan siirtyy pelattavaksi Helsingin sijaan Venäjän Moskovaan.

Ottelu on osa joulukuussa pelattavaa Venäjän Euro Hockey Tour -turnausta. Pelipaikkasiirron taustalla on tarkoitus pelata kaikki tämän kauden EHT-turnaukset kokonaisuudessaan samassa paikassa, kulloisestakin isäntämaasta riippuen.

Marraskuun alussa pelatun Karjala-turnauksen tavoin myös joulukuun Venäjän EHT-turnauksessa kaikki joukkueet pelaavat pelinsä yhdessä paikassa. Tämän vuoksi 17.12. pelattavaksi suunniteltu Suomen ja Tshekin välinen ottelu päätettiin nyt siirtää Moskovaan. Järjestely on tehty koronaviruspandemian aiheuttamien tartuntariskien minimoimiseksi.

Leijonien joukkue Venäjän EHT-turnaukseen julkistetaan maanantaina 7. joulukuuta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.