Mikko Rantanen paljasti podcastissa: tässä ovat NHL:n vaikeimmat vastustajat – ”Sellainen vmäinen”

© Kuva: Getty Images

Puun takaa lätkäpodcastissa aiemmin tänä syksynä vierailleelta Mikko Rantaselta kysyttiin, että ketkä ovat olleet hänelle hankalimpia vastustajia NHL:ssä.

Colorado Avalanche -hyökkääjä ei kauaa vastaustaan miettinyt, ennen kuin hän alkoi kehumaan tuoretta Stanley Cup -mestaria Victor Hedmania.

– Kyllä mä sanon, vaikka pelataankin vain kahdesti kaudessa Tampaa vastaan, niin se niiden #77 on aika hyvä pakki. Kyllä mä sanoisin, että Hedman on vaikein vastustaja. Hän on niin hyvä pelaamaan ja vielä 195 senttiä pitkä ja painaakin varmaan 105 kiloa. Sitten se liikekin vielä, että jos luulet, että nyt pääsit ohi, niin sit sillä on se kolmen metrin maila, joka tulee jalkoväliin ja mihin vaan. Hän on mielestäni NHL:n paras puolustaja, Rantanen kertoi.

Samalla suomalainen jakoi kehuja myös Dallas Starsin Esa Lindellille, jota hän pitää erityisen vaikeana vastustajana.

– Täytyy sanoa myös Suomi-pojista, tai hän on minua vanhempi, niin en voi pojitella, mutta Esa Lindell on sellainen puolustaja, jota vastaan ei ole mukava pelata. Hän on tosi vahva ja pelaa todella kovaa. Meidän divisioonasta sellainen vmäinen vastustaja, Rantanen kommentoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.