MM-kisat pois Valko-Venäjältä? Kalervo Kummola jyrähti Twitterissä: ”Kantani ihmisoikeuskysymyksiin ei näytä vieläkään olevan kaikille selvä”

© Kuva: Leijonat.fi

Jääkiekon ensi kevään MM-kisojen kohtalo on auki. Koronavirusarki tuo uudessa normaalissa arjessa tummia pilviä Valko-Venäjälle ja Latviaan suunnitelluiden kekkereiden ylle, ja lisäksi maan ihmisoikeuskysymykset ovat uhka.

Näitä on seurannut maassa vallitseva levottomuus ja turvattomuus. Kansainvälinen Jääkiekkoliitto IIHF pohtii vielä touko-kesäkuulle 2021 ajatellun turnauksen kohtaloa, mutta liiton varapuheenjohtaja Kalervo Kummola antoi itse Twitter-tilillään painavan mielipiteensä.

– Kantani Valko-Venäjän ihmisoikeuskysymyksiin ei näytä vieläkään olevan kaikille selvä, vaikka olen sen kymmenen kertaa sanonut. Mielestäni kisoja ei pidä viedä Minskiin ja uskon, että näin myös käy.

MM-kisat kokivat jo aiemmin kovan kohtalon, kun Sveitsiin viime keväälle suunniteltu turnaus peruttiin koronaviruksen takia.

Suomi on hallitseva maailmanmestari Slovakiasta 2019.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.