NHL-seura Vancouver Canucksin sopimuspelaaja Petrus Palmun ura jatkuu Saksan pääsarja DEL:n ERC Ingolstadtin joukkueessa.

Seura tiedottaa 23-vuotiaan taiturin saapumisesta nettisivullaan.

– Näin Petruksen kahdesti viime kaudella. Hän on vielä nuori pelaaja, mutta oli jo JYPin kärkipelaajia ja teki suuren vaikutuksen. Hän pystyy ehdottomasti pelaamaan kahdessa kärkiketjuistamme, toteaa ERC:n urheilujohtaja Larry Mitchell.

Pienikokoinen (168 cm) Palmu pelasi viime kaudella JYPin väreissä 47 ottelua summaten niissä 35 (13+22) tehopistettä.

Kanadan junioriliiga OHL:ssä 2016-17 hurjat 98 (40+58) tehopistettä 62 ottelussa paukuttanut Palmu on Canucksin kesän 2017 NHL-draftin kuudennen kierroksen varaus, mutta vastuuta Pohjois-Amerikassa on keväällä 2018 solmitun NHL-kontrahdin aikana tullut ainoastaan farmiliiga AHL:n puolella 12 ottelun verran. Muu aika on kulunut lainalla Liigassa, ensin TPS:n ja sitten JYPin riveissä.

Canucksin ja Palmun sopimus on voimassa kesään 2021 asti.