Oilersin sisäpiiristä raju tylytys Jesse Puljujärvelle: ”Kuule Jesse, olisit…”

© Kuva: Juha Tamminen

Jesse Puljujärven vaikeasta NHL-uran aloituksesta on keskusteltu jo pitkään kiekkopiireissä.

Edmonton Oilersin edellisen päävalmentajan Todd McLellanin valmennustiimin kanssa läheisissä väleissä ollut Sportsnetin asiantuntija ja entinen NHL-valmentaja Drew Remenda on nähnyt jo pitkään syitä Puljujärven heikkoon menestykseen Edmontonissa.

– En usko, että hän olisi ollut tarpeeksi viisas. Hänen peliälynsä oli todella matala. En usko, että hänellä myöskään olisi ollut kovinkaan hyvä työmoraali. Hän ei panostanut paljoa pelaamiseensa. Hän ei ollut valmis rakentamaan pelaamistaan – niin kuin Leon Draisaitl tai Connor McDavid. Ajattelin aina mielessäni, että: ”kuule Jesse, olisit niin paljon parempi pelaaja, jos vain katsoisit miten kovaa nämä kaksi harjoittelevat, ja tekevät töitä pelaamisensa kehittämiseen. Ajattelin aina, että hän on etuoikeutettu pelaaja. En koskaan ollut hänen suurin kannattajansa, Remenda laukoi Oilers Now -radiokanavan 200 Hockey Men -podcastissa.

Remendan äänensävy kuitenkin muuttui nopeasti, kun puheeksi tuli Puljujärven hienot otteet Liigassa.

– Toivon, että hän on nyt kasvanut. Kun tulee uuteen maahan 18-vuotiaana, eikä osaa kieltä, niin ymmärrän siitä seuraavan ujouden, kiusallisuuden ja eristäytymisen. Ymmärrän sen 18-vuotiaalta. Nyt hän on kuitenkin 22 vuotta, joten hän on paljon kypsempi. Hän on varmasti hieman itsevarmempi, koska hän on saanut menestystä hyvässä sarjassa. Hänen työkalunsa ovat vieläkin kunnossa. Toivon, että hänen saama kokemus nyt vain löytyisi työkalupakista, Remenda kuvaili.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.