Joel Kivirannan häikäisevä temppu nousi kovaan kastiin – uroteko voi saada upeaa kunniaa

© Kuva: Getty Images

Suomen Jääkiekkoliitto kertoi nettisivuillaan, että Dallas Starsissa hyökkäävän Leijonien maailmanmestari Joel Kivirannan NHL:ssä iskemä kypärätemppu on ehdolla vuoden 2020 sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi.

Vuoden 2019 miesten maailmanmestari iski ensimmäisenä tulokkaana NHL-historiassa hattutempun pudotuspelisarjan seitsemännessä ottelussa. Tähtipaidat pudottivat jopa mestarisuosikiksi nousseen Colorado Avalanchen jatkosta syyskuun alussa. Kiviranta huipensi hatullisen jatkoerässä.

Maali loi kaksijakoisia tunteita sinivalkoisten lasien läpi tarkasteltuna. Dallasissa jatkopaikkaa Kivirannan kanssa juhlivat Roope Hintz, Esa Lindell ja Miro Heiskanen, mutta Coloradon väreissä kovan pettymyksen kokivat maailman ykköspelaajiin parhaimmillaan kuuluva Mikko Rantanen ja Joonas Donskoi.

Kiviranta on kovassa seurassa, sillä muita ehdokkaita ovat muun muassa hiihtotähti Iivo Niskasen voitto Lahden maailmancupin kisassa, golftaituri Sami Välimäen Euroopan kiertueen Omanin kisan voitto sekä ampumahiihtotähti Kaisa Mäkäräisen uran loppu.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.