Hyökkääjä Joona Ikonen jatkaa Ilves-paidassa kevääseen 2024 asti ulottuvalla jatkosopimuksella.

Tamperelaisseura tiedottaa asiasta nettisivullaan.

– Halusimme hyvissä ajoin tarjota Joona Ikoselle jatkoa hänen voimassa olevaan sopimukseensa ja olemme erittäin onnellisia, että Iksalla oli myös halu jatkaa Ilveksessä vielä pitkään. 22-vuotiaana pelaajana Joona on vasta menossa kohti parhaita pelivuosiaan. Hän tulee jatkossakin olemaan meille erittäin tärkeä pelaaja niin Hakametsässä kuin UROS LIVE -areenassakin, hehkuttaa Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela ja jatkaa:

– Mitä kovempi peli tai paikka, sitä paremmin Joona pelaa, mikä on todellisen huippupelaajan ja ammattilaisen merkki. Ihmisenä sekä pelaajana arvostamme hänet erittäin korkealle. Hänen kokonaisvaltaisessa pelaamisessaan on paljon hienoja yksityiskohtia, jotka mahdollistavat joukkueen menestymisen ja pelaajan kehittymisen.

Parhaillaan loukkaantumisen vuoksi sivussa oleva Ikonen on summannut kuluvalla kaudella pelaamissaan yhdeksässä ottelussa tehot 2+3=5.

C-juniori-ikäisenä Nokian Pyrystä Ilveksen riveihin liittynyt ikonen debytoi Liigassa jo kaudella 2016-17.