Lahden Pelicansia viime kaudella edustanut Kanadan ja Yhdysvaltain passien pakki Matteo Pietroniro siirtyy vähintäänkin yllättävään suuntaan. Alkukaudesta työttömänä olleen pelaajan uusi seura on ICEHL:n HC Bolzano, italialaisjoukkue tiedottaa kotisivuillaan.

Pakin hankkiminen tuli tarpeeseen, kun seitsemän pelin lainavisiitillä Italiassa ollut Alex Trivellato palasi Saksaan Krefeld Pinguinen joukkueeseen.

Pelicansin ex-pakin uusi joukkue kuvailee pelaajaa sellaiseksi, joka pystyy olemaan johtaja kaukalossa. Pakki kykenee lisäksi olemaan vahva myös hyökkäämisessä, kiitos eritoten kovan kudin ja taitavan mailapelaamisen takia.

Liigassa näistä ei tosin ollut ihan hirveän paljon viitteitä viime kaudella. Pietroniro iski kauden 21 pelissä vaisut tehot 0+2=2 (-2), jäähyminuutteja kertyi ottelumäärään nähden miehekkäät 29 kappaletta.

LUE MYÖS:

Pitkään työttömänä ollut leijonahyökkääjä aloittanut uudessa joukkueessa tehokkaasti