Lukuisat koronavirustartunnat piinaavat tällä hetkellä useita alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin valmistautuvia maita.

Esimerkiksi Ruotsi on tiedottanut tähän mennessä jo kahdeksasta tartunnasta joukkueen sisällä. Nyt myös Sveitsistä on tippunut huonoja uutisia, kun Yves Stoffel, Jannik Canova ja Kevin Lindemann jäävät turnauksesta sivuun koronatartuntojen vuoksi.

MM-kisoissa Sveitsi pelaa Suomen kanssa samassa lohkossa. Joukkueet kohtaavat toisensa 27. joulukuuta. Samaisesta lohkosta myös Kanada ja Saksa ovat ilmoittaneet aiemmin koronatartunnoista.

Näet MM-kisojen lohkojaon ja Suomen otteluiden aikataulut täältä.

Chris Johnston

@reporterchris
Three players have left Switzerland's world junior camp: Yves Stoffel, who tested positive for Covid-19; Jannik Canova, who was Stoffel's roommate; and Kevin Lindemann, who had an earlier positive Covid-19 test and wouldn't be granted entry to Canada as a result.

Swiss Ice Hockey

@SwissIceHockey
Stationnée à Cham/Zoug pour le camp de préparation en vue du CM, l’équipe nationale U20 a été soumise à la 2ième série de tests du Covid-19. Un joueur a été testé positif. Ce dernier, ainsi que deux autres joueurs, sont contraints de quitter le camp :
bit.ly/39XD3ZW