Ilvekselle superuutinen: Kiinnitti kolme NHL-huippulupausta samalla rysäyksellä!

© Kuva: Leijonat.fi

Tampereen Ilves tiedottaa kiinnittäneensä maalivahti Eetu Mäkiniemen sekä hyökkääjät Antti Saarelan ja Roby Järventien vuoteen 2022 asti kestävillä jatkosopimuksilla.

– Olemme erittäin onnellisia siitä, että nämäkin huippulahjakkaat NHL:ään varatut pelaajat ottavat urallaan seuraavia askeleita Ilveksen arjessa ja tavoittelevat NHL-sopimusta Ilveksen kautta. Heillä kaikilla on jo nyt merkittävä ja ansaittu rooli joukkueessamme, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi tiedotteessa.

Mäkiniemi on Carolina Hurricanesin vuoden 2017 neljännen kierroksen (104.) varausvuoro. 21-vuotias nuorukainen on pelannut tällä kaudella Liigassa seitsemän ottelua torjuntaprosentilla 89,9.

19-vuotias Saarela on Chicago Blackhawksin vuoden 2019 neljännen kierroksen (123.) varaus. Toisen polven Liiga-kiekkoilija on tehnyt tällä kaudella 17 otteluun pisteet 4+6=10.

18-vuotias Järventie on Senatorsin tämän syksyn toisen kierroksen 33. varaus. Ilveksen juniorimyllyn kasvatti on tehnyt tällä kaudella Liigassa 19 otteluun seitsemän maalia ja 14 tehopistettä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.