Santeri Alataloa ei tulla näkemään koskaan Leijonissa, mies paljastaa Hämeen Sanomien haastattelussa.

30-vuotias puolustaja pelaa tällä hetkellä loistavaa kautta EV Zugin riveissä ja Sveitsistä on tullut hänelle kahdeksassa vuodessa toinen kotimaa. Nyt Alatalo on saanut myös maan kansalaisuuden ja aikoo vetää Sveitsin maajoukkuepaidan ylleen, mikäli siihen avautuu tilaisuus.

– Sieltä tuli kiinnostusta ja varmasti pelataan sitten, kun maajoukkuepelejä täällä taas voidaan pelata. Leijonat on nyt kuopattu osaltani ja mennään Sveitsin mukaan, Alatalo paljastaa Hämeen Sanomille.

Kokenut puolustaja on pelannut tällä kaudella NLA:ssa 16 ottelua, joissa hän on saalistanut 15 (2+13) tehopistettä, joten näytöt ovat vahvoja. Siitäkään huolimatta Leijonista ei ole koskaan soitettu.

– Oli se vaikea päätös. Olisi se ollut yksi unelma pelata Leijonissa, mutta ei näyttänyt enää siltä, että sinne pääsisi.

– Lupauduin sitten Sveitsin maajoukkueen käyttöön. Olenhan toisaalta aloittanut pelaajauranikin Sveitsissä. Se tuntuu varmasti hyvältä, kun Sveitsin maajoukkuepaidan pääsee pukemaan päälleen, Alatalo kertoo.