Erikoiset olosuhteet eivät latista Nuoria Leijonia – joukkue päässyt jo jäälle: ”Auttaa mielenterveyden kanssa”

© Kuva: Leijonat.fi

Nuorten Leijonien olot Kanadassa alkavat helpottumaan siinä mielessä, että alkupäivien tiukka hotellihuonekaranteeniaika on ohi. Vaikka rajoitukset ovat MM-kisapaikalla tiukat, saavat pelaajat toki keskittyä edes olennaiseen.

– Nyt ollaan päästy oleskelemaan ehkä vähän enemmän. Mutta aika pitkälle tämä on hallilla treeneissä käymistä ja hotellihuoneeseen palaamista. Ei tässä ihmeitä tehdä, pakkilupaus Ville Heinola summaa joukkueen tiistaiaamun mediatilaisuudessa.

Koronavirusajan luomat tiukat rajoitukset – esimerkiksi hotellikaranteenit ja vastaavat – ovat taatusti testejä pääkopalle.

– Välillä on vähän vaikeaa, mutta onneksi pääsee jäälle, ja siellä saa olla pitkät päivät. Se auttaa mielenterveyden kanssa, ettei tule ihan hulluksi, Winnipeg Jetsin organisaatioon kuuluva lupaus virnistää maski naamalla.

Itse tauti ei Suomen suurimpiin nimiin kuuluvan pelaajan päässä pyöri.

– Keskitytään jääkiekkoon. Uskon, että muut ihmiset hoitaa nämä asiat niin, ettei meillä ole hätää. Fiilis on luottavainen, sanojensa mukaan kaikkea uutta vallitsevasta tilanteesta oppinut Lukko-laina hymähtää.

Suomen piti kohdata toissayönä Tsekki, mutta peli jäi pelaamatta koronavirusjuttujen vuoksi. Miten yhden treenipelin peruminen vaikuttaa?

– En usko, että hirveemmin. Treenipelejä tulee nyt vähemmän, ja tuntuman saaminen jää vähemmäksi, mutta en usko, että sillä on kisoihin vaikutusta.

Suomi avaa MM-urakkansa tapaninpäivän yönä piskuista Saksaa vastaan.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille