Vastuuta tippuu: Jokerien maajoukkuetähti täysin absurdissa tilanteessa – ”Tuntui itse asiassa ihan hyvältä, ei ongelmia”

© Kuva: AK Bars

Jokerien maalivahti Anders Lindbäck joutui viikonvaihteessa suorastaan absurdiin tilanteeseen.

Kun ruotsalaistähti torjui maansa maalilla lauantaina ja sunnuntaina EHT-peleissä ja perään maanantaina ja tiistaina helsinkiläisten tolppien välissä KHL:ää, pelasi hän neljänä päivänä peräkkäin kiekkoa.

Vahti avasi tuntojaan Jokerien kotisivuilla.

– Tuntui itse asiassa ihan hyvältä, ei ongelmia. Olo on ollut suhteellisen tuore koko ajan, joten ilmeisesti teen fysiikkapuolella asioita oikein.

– Joukkueena meillä oli maanantaina enemmän potkua ja loimme enemmän tilanteita. Tänään (tiistaina) vastustajalla oli hallinta ja heidän hyökkäyspään taitonsa pääsi esiin.

Lindbäckin pelaamissa otteluissa hän otti lauantaina Suomea vastaan 4-1-voitossa 19 koppia ja sunnuntaina Tsekkiä vastaan 1-4-tappiossa 20 torjuntaa. KHL-peleissä Vitjazia vastaan tilille kertyi 30 ja Dynamo Moskovaa vastaan peräti 34 torjuntaa.

Jokerit hävisi viimeiset pelinsä ennen joulutaukoa 1-2 ja 0-4.

– Nyt on tullut muutama tappio putkeen, joten heti joulun jälkeen on saatava voittoputki käyntiin, Venäjällä sinänsä helpohkon, vajat 100 kilometriä pitkän kierroksen Moskova-Podolsk-Moskova-kierroksen heittänyt vahti tuumii.

Helsinkiläiset pelasivat KHL:n syyskaudella 33 ottelua, joista joukkue keräsi 39 pinnaa. Jokerit on läntisessä konferenssissa kahdeksantena, joskin se on pelannut pelisiirtojen takia paljon vähemmän kuin muut.

Joukkue jatkaa kauttansa tapaninpäivänä Severstal Tsherepovetsia vastaan kotijäällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.