Mennyt KHL-viikko oli suomalaispelaajilta jälleen väkevä näytös, josta osoituksena peräti kaksi sinivalkoista nousi neljän pelaajan tähdistöön. KHL tiedotti asiasta Twitter-tilillään.

KHL

@khl_eng
KHL named Best Players of Week 15:

🇫🇮 @JoniOrtio
🇨🇦 Darren Dietz
🇫🇮 Markus @GranlundMa
🇷🇺 Artyom Serikov

Paikkansa 15. peliviikon tähdistöstä ottivat maalivahti Joni Ortio ja hyökkääjä Markus Granlund. Lisäksi maininnan saivat viikon ykköspakki, Barys Astanan pakki Darren Dietz ja viikon tulokas, Spartak Moskovan Artem Serikov.

Mutta niistä sinivalkoisista: Dietzin joukkuekaveri Ortio torjui kolmesta pelistä kolme voittoa perustilastojen näyttäessä väkeviä lukemia 94,7 ja 1,66. Granlund sen sijaan läiski Salavat Julajev Ufalle tehot 5+2=7 jouluviikon kolmessa pelissä. Mainittakoon, että joukkuekaveri Teemu Hartikainen oli mukana lähes jokaisessa osumassa joko tekijänä tai syöttäjänä.

Hartikainen keikkuu sarjan pörssikolmosena lukemin 17+24=41, Granlund seuraa perässä nelosena lukemin 17+20=37.

Salavatin kausi jatkuu maanantaina Metallurg Magnitogorskia vastaan Suomen aikaa kello 16.00.