Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue marssi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä MM-välieriin, kun Ruotsi kaatui puolivälierän jännitysnäytelmässä maalein 3-2.

Nuoret Leijonat sai otteluun vahvan alun ja joukkue vyörytti hyökkäyksiä Ruotsin päätyyn, mutta sitten pelin kulku muuttui, kun Lucas Raymond laukoi kiekon komean yksilösuorituksen päätteeksi Suomen maalin etuyläkulmaan (katso täältä). Ruotsi onnistui avauserässä myös toistamiseen, kun Elmer Söderblom taituroi kiekon huimalla tavalla ohi Kari Piiroisen (katso täältä).

Toisessa erässä Suomi hallitsi puolestaan kaukalon tapahtumia täysin ja onnistui myös maalinteossa kertaalleen, kun Henri Nikkanen toi joukkueen vain maalin päähän (katso täältä). Hetkeä myöhemmin Aku Räty tasoitti ottelun, mutta osuma hylättiin lopulta paitsiona.

Nuoret Leijonat sai toisen erän lopussa vielä yhden huippupaikan, kun Mikko Petman pääsi vastakkain Ruotsin maalivahdin kanssa, mutta tällä kertaa kiekko ei painunut maaliin.

Kolmannessa erässä Suomi jatkoi vahvoja otteitaan ja lopulta se myös palkittiin ylivoimalla, kun Ville Heinola teki loistavan esityön ja Anton Lundell laukoi pelin tasoihin (katso täältä).

Voittomaali syntyi puolestaan vain alle minuutti ennen päätössummerin soimista, kun Roni Hirvonen iski todellisen tahtomaalin (katso täältä).

Suomen urakka jatkuu seuraavaksi välierissä. Vielä toistaiseksi ei ole tiedossa, ketä vastaan Nuoret Leijonat pelaa, mutta se selviää, kun kaikki puolivälierät on pelattu.