Viimeiset kahdeksan ja puoli kautta sveitsiläisseura HC Davosia edustaneen Perttu Lindgrenin sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Davosin tiedotteen mukaan seura ja Lindgren yrittivät kaikkensa, jotta loukkaantumisista kärsinyt suomalaishyökkääjä olisi saanut pelaamisensa entiselle tasolleen.

– Aikaisemmin tällä viikolla molemmat osapuolet tajusivat keskustellessaan, että muutosta ei ole tapahtunut. Kummallakaan ei ollut enää luottamusta toisiinsa, eikä kumpikaan uskonut enää toimivaan yhteistyöhön. Davos ja Lindgren näkivät parhaaksi, että keskushyökkääjä ei pelaa enää Davosin ykkösjoukkueen mukana, Davosin tiedotteessa kerrotaan.

33-vuotias Lindgren pelasi tällä kaudella Davosin mukana 20 ottelua tehopistein 4+7=11. Taitava suomalainen on ollut viimeisellä kahdella kaudella Davosin paras pistemies.

Davosin tiedotteen mukaan Lindgrenille etsitään nyt uutta ja sopivaa osoitetta. Lindgren kuitenkin harjoittelee Davosin mukana pysyäkseen kunnossa.

Liiga-seuroilla olisi nyt huippputilaisuus vahvistaa rivejään taitavalla ja kokeneella keskushyökkääjällä.

Lindgren on edustanut Liigassa hänen kasvattiseuransa Ilveksen lisäksi Rauman Lukkoa. Hän voitti Liigan pistepörssin Lukon riveissä kaudella 2010-11.