Jesse Puljujärvestä on nyt yksinkertaisesti saatava potentiaali irti – sivusto kehuu ylväästi: ”On niin paljon kiekkoilijan ”vikaa”, että olisi suorastaan tragedia, jos…”

© Kuva: Taneli Niinimäki

Liigassa tällä kaudella 16 pelissä tehot 7+5=12 (+3) tehneellä Jesse Puljujärvellä on taas edessään ikään kuin uusi alku. NHL:ssä edellisen kerran kaudella 2018-19 pelannut suomalaishyökkääjä yrittää murtautua Edmonton Oilersissa jälleen oikeasti pelaavaan kokoonpanoon.

Kärpissä apukapteenin natsoja syksyllä kantanut pelaaja on viilettänyt NHL:ssä 139 runkosarjan pelissä tehoin 17+20=37 (-10). Kun AHL:ssä Bakersfield Condorsissa Puljujärvi on pelannut 53 peliä, – pistein 15+22=37 (-2) – on suomalainen ollut melkoisessa hississä.

Jokohan juhannuksen 2016 neloskierroksen ykkösvaraus nyt murtautuisi NHL:ään vakiokasvoksi? Kenties, jos on uskominen lähiaikojen uusia oppeja. Sportsnet arvelee jutussaan, että suomalaishyökkääjä voisi olla yksi Oilersin yllättäjistä.

– Hän on 193 senttiä pitkä ja 92 kiloa painava. Hän on keskimääräistä parempi luistelija ja keskimääräistä parempi laukoja. Puljujärvessä on niin paljon kiekkoilijan ”vikaa”, että olisi suorastaan tragedia, jos näitä ei saisi kaivettua esiin.

Tärkein muutos on kuulemma silti muualla: Puljujärven englanti on kuulemma ottanut valtavia harppauksia kohti parempaa.

– Kuinkahan monta kertaa hän kertoi viimeksi luotsille ymmärtävänsä, vaikka ei ymmärtänyt? Kuinkahan kurjaa se oli, ettei hän voinut olla illallisella ymmärtäen muiden juttuja?


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.