Usea suomalainen on kokenut taalaliigassa lähiaikoina kohtalon, joka on vienyt kauas NHL:n kokoonpanopaikasta. Esimerkiksi Ville Heinola, Leo Komarov, Rasmus Kupari, Joona Luoto, Markus Niemeläinen, Arttu Ruotsalainen ja Miikka Salomäki ovat kuulleet uutisia, joiden mukaan vastuuta ei ole luvassa ainakaan heti tai paljon.

Nyt saman tilanteen koki NY Rangersin pakki Tarmo Reunanen, jonka kohtalona oli joutuna AHL:ään Hartford Wolf Packin joukkueeseen. Liigassa alkukauden pelannut Reunanen ei ole ole edes niin sanotussa taxi squadissa. Siinä voi olla maksimissaan kuusi pelaajaa, jotka treenaavat NHL-joukkueen matkassa. Asia kävi ilmi Rangersin kotisivuilta.

Pakki pelasi syksylllä seitsemän ottelua Mestistä TUTOssa pistein 2+7=9 (+7) ja lisäksi seitsemän peliä Liigaa HPK:ssa tehoin 1+1=2 (-1).

Alkava kausi on Reunaselle kaikesta huolimatta ensimmäinen Pohjois-Amerikassa ja ylipäätään ulkomailla. 22-vuotias pelimies on Rangersin neljännen kierroksen 98. varaus juhannukselta 2016.