Konkaripuolustaja Arto Laatikainen palasi lauantaina Liiga-kaukaloihin komealla tavalla.

40-vuotias HPK-pakki latasi joukkueelleen 4-4-tasoituksen Ilvestä vastaan vain kymmenen sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua auttaen hämeenlinnalaiset lopulta voitollisesti päättyneelle jatkoajalle.

HPK:n markkinointiosastolla oltiin heti hereillä ja ryhmän Twitter-tilillä kerrottiin jo sunnuntaina uudesta tuotelanseerauksesta.

– Yleisön pyynnöstä: Arto Laatikaisen pelaajamuki! Laatikainen palasi HPK-paitaan itse rauhallisuutena ja tasoitti Ilves-HPK-ottelun ajassa 59.50, julkaisussa todettiin.

Mahdollisesta tulevasta keräilyharvinaisuudesta löytyy HPK:n mukaan pelaajakuva, sekä nimi ja koko komeuden kuorruttaa iskevä teksti ”Lada ei hyydy”, jolla viitataan Laatikaisen lempinimeen.

Laatikainen debytoi kotimaan pääsarjassa jo kaudella 1998-99 ja on voittanut pitkällä urallaan peräti kolme Liiga-mestaruutta. Kasassa on toistaiseksi 951 Liigan runkosarjaottelua (78+234=312) ja 131 pudotuspeliä (12+55=67).

Alkukauden hän pelasi Mestistä Kiekko-Espoon riveissä toiminen ryhmän kapteenina. 18 kamppailun saldo oli 1+6=7.

Yleisön pyynnöstä: Arto Laatikaisen pelaajamuki! 🤩🧡 Laatikainen palasi HPK-paitaan itse rauhallisuutena ja tasoitti Ilves-HPK-ottelun ajassa 59.50.

Mukissa pelaajakuvan ja nimen lisäksi teksti: Lada ei hyydy!

Tilaus👉 hpk.fi/tuote/arto-laa…

#HPK #Liiga #Hämeenlinna #Lada