Patrik Laineen tilanteeseen huojentava päivitys, Ville Heinola takaisin lähelle NHL:n portteja

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin leiristä kantautui Suomen aikaa sunnuntai-iltana synkkiä uutisia. Joukkue harjoitteli ilman sarja-avauksessa tehot 2+1=3 iskenyttä Patrik Lainetta, joka jätti aamuharjoitukset kesken tuskaisen näköisenä vain parin minuutin jälkeen.

Luotsi päävalmentaja Paul Maurice oli sanonut toimittaja Paul Friesenin twiitin mukaan eilen, että pelaajan tilannetta ja Laineen tuntemuksia tarkkaillaan uudestaan maanantaina.‌

No nyt tilanne on se, että Laine on matkustamassa Jetsin Twitter-tilin kuvien mukaan joukkueen vierasreissulle, eikä häntä ole eri tiedotusvälineiden mukaan laitettu day-to-day-listalle – eli pelaajaksi, jonka vammaa tarkasteltaisi päivä kerrallaan.

Winnipeg Jetsin Twitter-tililtä kävi viime yönä selväksi myös se, että Ville Heinola on nostettu AHL-joukkue Manitoba Moosesta niin sanottuun taxi squadiin, jonka kuusi pelaajaa ovat NHL-joukkueen matkassa esimerkiksi treenaamassa.

Jets pelaa vieraskiertueellaan Toronto Maple Leafsia vastaan kerran ja Ottawa Senatorsia vastaan kahdesti.

LUE MAANANTAIN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Tappio, tappio ja nolla pinnaa… Rasmus Ristolaisen ja kumppanien tuttu laulu NHL-kaukaloissa jatkuu – ”Oli erittäin tuskallista nähdä lopputulos”

Leijonien maailmanmestari Eetu Luostarisen mieletön kauden avaus takasi voiton NHL:ssä: Luotsi maireana, hyökkääjä jäätävänä – ”Rakastin hänen pelaamistaan”

Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tilastoissa jopa mielenvikainen yksityiskohta – ”Räjäyttää tajuntani joka kerta”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.