Ruotsalaislähde: Oula Palve löytämässä uuden seuran – sopimus pian julki?

© Kuva: Ilari Isotalo

Liigassa kahdesti 50 tehopisteen rajapyykin urallaan rikkonut Oula Palve saattaa jatkaa uraansa Ruotsin pääsarja SHL:ssä.

HockeySverige-sivuston mukaan viime viikolla lähtöpassit Linköping HC:sta saanut 28-vuotias hyökkääjä olisi lähellä siirtoa sarjassa toiseksi viimeisenä olevan Brynäsin riveihin. Pelaajan agentti Thomas Sjögrenin mukaan hyökkääjän sopimustilanteeseen odotetaan ratkaisua päivän sisällä.

Linköping antoi Palveelle lähtöpassit viime viikolla. Viime kaudella Pohjois-Amerikan farmiliiga AHL:ssä pelannut hyökkääjä iski sarjajumbon riveissä alkukaudella pelaamissaan 31 ottelussa vaisut tehot 3+9=12.


PÄIVÄN VIHJE: LUKKO – KOOKOO

Loistava kotitilasto! Onko Lukon eliittitason alivoima liikaa vieraille Äijänsuolla?