Aatu Räty saa uuden mahdollisuuden nousta ykkösvaraukseksi? Lähde: Vuoden 2021 varaustilaisuus voidaan perua

© Kuva: Leijonat.fi

NHL:n vuoden 2021 varaustilaisuuden järjestämisessä on runsaasti ongelmia. Useat kiekkoliigat ympäri maailmaa ovat olleet tauolla koronavirustilanteen vuoksi, eivätkä NHL-seurat ole päässeet seuraamaan huippulupausten otteita.

Sportsnetin lähetyksessä sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljasti, että hänen tietojensa mukaan monet seurat ovat pyytäneet varaustilaisuuden lykkäämistä. Kesäkuussa järjestettävä tilaisuus voitaisiin pitää loppukesästä tai alkusyksystä. Radikaaleimmissa toiveissa tilaisuus peruttaisiin kokonaan ja vuonna 2022 järjestettäisiin kaksi NHL-varaustilaisuutta.

Varaustilaisuuden lykkääminen voisi olla erinomainen tilaisuus suomalaislupaus Aatu Rädylle. Hänellä on mahdollisuudet olla historian ensimmäinen suomalainen ykkösvaraus, mutta kausi ei ole mennyt tähän asti suunnitelmien mukaan.

Räty ei mahtunut nuorten leijonien MM-ryhmään. Hän on myös pelannut osan kaudesta Kärppien A-nuorissa. Lisäaika antaisi Rädylle mahdollisuuden vakuuttaa skoutit seuraavissa nuorten kisoissa sekä seuraavan Liiga-kauden aikana.


PÄIVÄN VIHJE: LUKKO – KOOKOO

Loistava kotitilasto! Onko Lukon eliittitason alivoima liikaa vieraille Äijänsuolla?