NHL-sisäpiiritoimittaja: Nämä miehet Patrik Laine on saamassa ketjuunsa!

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsiin lauantaina kaupattua Patrik Lainetta odottaa uudessa joukkueessaan iso rooli.

The Athletic -sivuston Blue Jacketsin sisäpiiritoimittaja Aaron Portzline kertoo, että Laine tullaan iskemään Blue Jacketsin ykkösketjun vasempaan laitaan.

Portzlinen mukaan Laineen uusi sentteri on suurella todennäköisyydellä kesällä Montreal Canadiensista hankittu Max Domi.

– Laine ottaa paikkansa Blue Jacketsin kärkiketjusta, jonka keskushyökkääjänä toimii Max Domi. Vielä on hieman epäselvää, kuka asetetaan ketjun oikeaan laitaan, mutta todennäköisimpiä vaihtoehtoja ovat Oliver Bjorkstrand ja Cam Atkinson, Portzline kertoo.

Ylivoimalla Laineen odotetaan saavan saman roolin kuin Jetsissä, eli ylivoimakoostumuksen vasemmalta puolelta laukojan paikalta.

– Laineen voi odottaa kiertelevän ja kaartelevan ylivoimalla vasemmalla puolella laidan läheisyydessä. Blue Jackets on yrittänyt useita eri koostumuksia ylivoimalla, mutta kukaan heidän pelaajista – ei edes Seth Jones, Emil Bemström tai Cam Atkinson – ole onnistunut ampumaan hyvällä menestyksellä suoraan syötöstä, Portzline valaisi.

Laineen Blue Jackets -debyyttiä joudutaan odottamaan vielä ensi viikon loppupuoliskolle, sillä suomalaistykin Yhdysvaltojen työviisumin saamisessa voi kestää muutamia päiviä.

Laine joutuu myös vähintään 48 tunnin mittaiseen karanteeniin saavuttuaan Columbukseen. Laineen täytyy testata kahdesti negatiivisesti koronavirukseen, jotta hän voi liittyä Blue Jacketsin rinkiin.


PÄIVÄN VIHJE: LUKKO – KOOKOO

Loistava kotitilasto! Onko Lukon eliittitason alivoima liikaa vieraille Äijänsuolla?