KalPa vahvistaa rivejään kovalla hankinnalla, kun yhdysvaltalaishyökkääjä Jeremy Bracco liittyy ryhmään loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

23-vuotias Bracco on NHL-seura Carolina Hurricanesin sopimuspelaaja.

– Jeremy on äärimmäisen taitava pelaaja. Hän näkee pelin hyvin, hänellä on oivaltavuutta ja yllättävyyttä pelaamisessaan, hehkuttaa KalPan urheilujohtaja Anssi Laine seuran nettisivulla julkaistussa tiedotteessa ja jatkaa:

– Hän on monipuolinen pelaaja hyökkäyssuuntaan. Jeremy on maalintekoon kykenevä pelaaja, joka pystyy tekemään ketjukavereistaan parempia. Me odotamme, että Jeremy tulee meille tekemään tulosta, pystyy ratkomaan pelejä eduksemme sekä helpottaa meidän ylivoimapelaamista.

Alun perin Toronto Maple Leafsin kesän 2015 NHL-draftin toisen kierroksen varaus on kiekkoillut viimeiset kolme kautta farmiliiga AHL:ssä Toronto Marliesissa. Viime sesongilla 44 AHL-ottelussa syntyi 34 (4+30) tehopistettä. Braccon NHL-debyytti on vielä tekemättä

Taituri on voittanut Yhdysvaltojen maajoukkueessa niin 18-vuotiaiden kuin alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruudet. Hän saapuu Kuopioon kuluvalla viikolla ja liittyy KalPan harjoitusryhmään heti karanteeninsa jälkeen.