Kasperi Kapanen sooloili kiekon ohi Tuukka Raskin helpon näköisesti – Bruins-leirissä taidettiin säikähtää tosissaan: ”Hän sanoi olevansa kunnossa”

© Kuva: Getty Images

Boston Bruins kampesi viime yönä 3-2-jatkoaikavoittoon Pittsburgh Penguinsista NHL:ssä ottelussa, jossa Bruins menetti päätöserässä kahden maalin johtonsa. Suomalaisittain huolta aiheutti Bruins-vahti Tuukka Raskin tilanne – torjuja näytti lopussa puolikuntoiselta.

Kasperi Kapasen 2-2-maalissa savonlinnalainen vaikutti jotenkin siltä, ettei hän pystynyt antamaan kaikkea peliin. Tilanne kummastutti, ja Bruins-leirissä taidettiin säikähtää pahinta – mahdollista loukkaantumista.

– Kapanen tuli siihen hollille ja hän yritti nostaa kiekon yli maaliviivan. Tuukan patja olikin edessä, luotsi Bruce Cassidy sanoi seuran sivuilla.

– Siinä meni sitten tasapaino ja kiekko luikahti Tuukan ali. En tiedä, että tarttuiko Kapasen luistin tai maila Tuukan patjaan, vai mitä siinä oikein kävi.

Raskin touhu tilanteessa oli eittämättä oudon näköistä.

– Pelaajamme menivät Tuukan luo ja kysyivät häneltä tilannetta. Otimme aikalisän, jos se olisi ollut tarpeen, tai jos hänet olisi pitänyt vaihtaa. Hän sanoi olevansa kunnossa.

– Tuukan pelaaminen vaikutti selvästikin hyvältä jatkoajalla.

Bostonin valmentaja ei lytännyt Stanley Cup -mestaria, vaikka Kapasen soolo lurahti selän taakse kenties luvattoman helposti. Sen turvin Pens sai matkaansa pinnan.

– Tuukka kävi kovan taistelun, hän oli erinomainen.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Mikko Rantanen hurjassa maalitahdissa NHL:ssä – voi nousta pian kahden legendan ohi ja tehdä seurahistoriaa

Voi kurjuus sentään! Dallas Stars menetti Joel Kivirannan lisäksi myös Roope Hintzin sivuun NHL:ssä

Mikko Koivu heti tehoille Blue Jacketsissa – Pierre-Luc Dubois’n lähtö vei päähuomion: ”No h*lvetti, meillä on ollut konflikteja!”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.