Ruotsi on joutunut tekemään muutoksia Beijer Hockey Gamesiin osallistuvaan joukkueeseensa.

Ruotsin jääkiekkoliitto tiedottaa, että kokoonpanoon aiemmin nimetyt Lars Johansson (TsSKA Moskova), Linus Johansson (Neftekhimik Nizhnekamsk), Malte Strömwall (SKA Pietari) ja Mattias Tedenby (Vitjaz Podolsk) joutuvat jäämään pois joukkueesta matkustusongelmien vuoksi.

Tilalle Tre Kronor on nimennyt Daniel Vikstenin (Färjestad BK), Anton Bengtssonin (Rögle BK) ja Christoffer Rifalkinin (Rögle BK).

Ruotsin EHT-turnaus pyörähtää käyntiin torstaina. Löydät joukkueiden kokoonpanot, otteluohjelman ja niiden aikataulut täältä.

Tre Kronor

@Trekronorse
Förändringar i Tre Kronors trupp till #BeijerHockeyGames: På grund av reseproblem tackar KHL-spelarna Lars Johansson, Linus Johansson, Malte Strömwall och Mattias Tedenby nej till deltagande. De ersätts av
Daniel Viksten, FBK
Anton Bengtsson, RBK
Christoffer Rifalk, RBK