Leijonien urakka Ruotsin EHT-turnauksessa, Beijer Hockey Gamesissa, päättyi 0-3-tappioon Ruotsia vastaan.

Pirteästi otteluun tullut Suomi loi avauserässä muutama hyvää maalintekotilannetta ja sai kiekon myös kertaalleen tolppaan, muttei onnistunut maalinteossa. Myös Tre Kronor kolisteli kertaalleen tolppaa.

Toisessa erässä Ruotsi karkasi puolestaan kahden maalin karkumatkalle, kun Max Friberg ja Jesper Sellgren onnistuivat ohittamaan Leijonien maalilla esiintyneen Harri Säterin. Myös Suomi sai muutama hyvää pyöritystä aikaan Ruotsin alueella, mutta maalitili ei auennut vieläkään.

Kolmanteen erään Leijonat sai puolestaan mahdollisimman huonon alun, kun kiekko pomppasi yllättäen laidasta Säterin luistimeen ja painui siitä sisään. Erää oli pelattu tässä vaiheessa vain 24 sekuntia. Osuma merkittiin Filip Hållanderille.

Ruotsin kolmannella maalilla oli myös ottelun kannalta ikävä merkitys, sillä Suomen selkäranka tuntui katkenneen tähän, eikä loppukiri alkanut missään vaiheessa.

Tre Kronorin maalilla nollapeliin ylsi Christoffer Rifalk.

Voiton myötä Ruotsi sijoittui turnauksessa toiseksi ja Suomi kolmanneksi. Turnausvoittoon marssi jälleen Venäjä ja Tshekki jäi viimeiseksi.

Voit halutessasi katsoa lopullisen sarjataulukon ja pistepörssin täältä.