Pohjoisamerikkalaisen AHL-joukkue Ontario Reignin suomalaissentteri Rasmus Kupari pelaa farmiliigassa väkevää sesonkia. Kautensa äskettäin aloittanut keskushyökkääjä on vakuuttavassa piste per peli -tahdissa, kun viisi ottelua ovat tuoneet tehot 1+4=5 (-1).

Kuparin tahti on todellakin kova, sillä viime – ja samalla ensimmäisellä – AHL-kaudella hän nakutti piste-ennätyksekseen kahdeksan pinnaa (6+2). Nyt tuo menee rikki, että helisee.

Los Angeles Kingsin juhannuksen 2018 ykköskierroksen 20. varaus on farmiliigan pistepörssissä komeasti top-20:ssa, tarkalleen ottaen jaetulla 16. sijalla. Sarjan syöttöpörssissä hän on jaettu kakkonen.

Ontarion kausi ei ole mennyt niin sanotusti lapaan, sillä myöhään maanantaiyönä se koki jo viidennen tappion viidennessä pelissään – tosin samalla aukesi pistetili. Tucson Roadrunners voitti matsin jatkoajalla 4-3 Kuparin saalistaessa yhden syöttöpinnan.

Parikymppinen kotkalainen on voittanut urallaan ikäänsä nähden paljon. Palkintokaapissa ovat kirkkaimpina meriitteinä alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruudet sekä Suomen mestaruus ja alle 18-vuotiaiden MM-hopea.