IS: Rasmus Ristolainen varoittaa koronaviruksesta – kärsinyt hurjista oireista: ”Ei tiennyt herääkö tässä enää aamulla”

© Kuva: Getty Images

Rasmus Ristolainen on kärsinyt viime viikkoina koronaviruksen aiheuttamista vakavistakin oireista, kertoo puolustaja Ilta-Sanomien haastattelussa.

Buffalo Sabresin riveissä kautensa todella vahvasti aloittanut fyysinen suomalaispuolustaja on ollut jo pidempään sivussa tositoimista koronavirustartunnan vuoksi. Ristolaisen mukaan hänen oireensa ovat olleet rankempia kuin monilla muilla pelaajilla, vaikka hän on sarjan kovakuntoisimpia pelaajia.

– Välillä oli aika häiriintyneitä olotiloja. Kun oli rintakipuja, tuntui, että sydän halkeaa, kun käveli rappusia ylös. Pari iltaa oli sellaiset olot kun menin nukkumaan, että ei tiennyt herääkö tässä enää aamulla. Silloin sitä mietti, että toivottavasti tämä nyt ei ollut tässä, Ristolainen kuvailee IS:lle.

Ristolaisen tartunta on peräisin tammikuussa pelatusta New Jersey Devils -ottelusta. Devilsin joukkueessa oli todettu jo aiemmin tartuntoja, mutta NHL ei siitäkään huolimatta siirtänyt kamppailua uuteen ajankohtaan.

– Ihan turha tartunta siinä mielessä, koska New Jerseyn joukkueessa oli tartuntoja ennen niitä pelejä, mutta silti meidät laitettiin pelaamaan, Ristolainen kertoo.

Tällä hetkellä puolustaja voi onneksi paremmin. Oireet ovat helpottaneet ja Ristolainen on käynyt jo jäällä. Omien sanojensa mukaan virus on kuitenkin saanut miehen sen verran heikkoon kuntoon, ettei häntä nähdä vielä hetkeen tositoimissa.


PÄIVÄN VIHJE: FLORIDA PANTHERS – CAROLINA HURRICANES

Floridalla ja Carolinalla piisaa tulivoimaa! Nähdäänkö yöllä maalirikas kamppailu?