Mikä avuksi? Sami Niku on joutunut tukalaan tilanteeseen NHL:ssä

© Kuva: Getty Images

Puolustaja Sami Niku on joutunut vaikeaan tilanteeseen Winnipeg Jetsissä.

24-vuotias suomalaispuolustaja on pelannut tällä kaudella ainoastaan kolme NHL-ottelua, eikä häntä ole lähetetty AHL:ään. Tämän taustalla on Nikun syksyllä solmima yksisuuntainen sopimus: mikäli hänet haluttaisiin laittaa farmiin, pitäisi sen tapahtua siirtolistan kautta, eikä Jets halua joutua sellaiseen tilanteeseen, jossa se voisi menettää pelaajan.

Tällä hetkellä Nikun kohtalo onkin vain harjoitella taxi squadissa, eikä peliaikaa ole liiemmin luvassa. Mikäli suomalainen haluaisi päästä pelaamaan, voisi hän esimerkiksi pyytää siirtoa pois seurasta.

Neljättä kauttaan Jetsin organisaatiossa pelaava suomalainen on saanut tililleen vuosien varrella vasta 51 NHL-ottelua.


PÄIVÄN VIHJE: FLORIDA PANTHERS – CAROLINA HURRICANES

Floridalla ja Carolinalla piisaa tulivoimaa! Nähdäänkö yöllä maalirikas kamppailu?