Florida Panthersin kippari Aleksander Barkov oli joukkueensa yksi sankareista tiistaiyönä, kun pantteripaidat kaatoivat Dallas Starsin 3-1. Suomalaissentteri iski limpun ottelun lopussa tyhjään rysään sinetöiden loppuluvut.

Jotenkin tekisi mieli sanoa, että keskushyökkääjä teki koitoksessa myös aiemmin maalin, mutta oheinen Keith Yandlen lämäri oli merkitty jenkkipakille pitkään tiistaiaamuun.

David Dwork

@DavidDwork
Florida’s second goal looks like it may have been tipped by Sasha Barkov, but the NHL still has the goal credited to Keith Yandle. Will see if that sticks. #FlaPanthers

– Floridan toinen maali näyttää siltä, että Aleksander Barkov on saattanut ohjata sen, mutta maali on edelleen merkitty Keith Yandlelle, toimittaja David Dwork analysoi.

Meni maali ihan kenen hyvänsä nimiin, nousi suomalainen yön hänen pomminvarmalla osumalla taalaliigan pistepörssissä jo 20:n parhaan kastiin. Tehot 7+12=19 oikeuttavat tarkalleen ottaen jo 15:nnelle sijalle.

Joukkueensa kippari keskitti itse huomion pelin jälkeen muualle.

– Starsilla oli melko hyvä avauserä. He luistelivat melko kovaa, melkein kaikkialla siellä, missä kiekko oli. Toisessa erässä me teimme saman heille. Loimme paikkoja heidän puolustusalueella paljon, pelaaja sanoi seuran kotisivuilla.

Mainittakoon, että Stars-vahti Anton Khudobin joutui torjumaan toisessa erässä hämmentävät 27 kutia. Avaus- ja kolmoserässä koppeja kirjattiin 11 kappaletta.

LUE NHL:N TIISTAIAAMUN JUTUISTA MYÖS:

Hurja näyte NHL:n suuntaan! Liekeissä ollut Ville Heinola vaatimattomana, luotsi mehuissaan

NHL:ssä uskomaton ”suomalaispeli”: Tre Kronorin maailmanmestarit tappelivat, venäläsivahdille yhteen erään liki 30 torjuntaa

Mitä ihmettä tapahtui? Nuorten kultaleijona iski Ville Heinolalle omalla maalilla uran avausosuman – pakki jatkoi maalailua jatkoajalla