Huhut Leo Komarovin paluusta Eurooppaan kiihtyvät – seurapomo heittää lisää bensaa liekkeihin

© Kuva: Getty Images

New York Islandersin suomalaishyökkääjä Leo Komarovin rooli on jäänyt kuluvalla NHL-kaudella marginaaliseksi.

Seitsemättä kauttaan NHL:ssä pelaavan ja siirtolistallekin tällä kaudella heivatun 34-vuotiaan konkarihyökkääjän nykyinen sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta ottajia miehelle lienee vielä tämänkin jälkeen.

Vuosien 2009 ja 2014 välisen ajan KHL-seura Moskovan Dynamoa edustaneen hyökkääjän vanhan seuran pääjohtaja Viktor Merkulov vahvistaa Championat-sivustolle suomalaisen herättävän yhä kiinnostusta moskovalaisseurassa sikäli, kun miehen intresseissä olisi paluu päättämään uraansa Euroopan kaukaloihin.

– Harkitsemme Komarovin palkkaamista, mutta ainakaan toistaiseksi hänen edustajansa eivät ole olleet yhteydessä. Ei ole myöskään olemassa virallista tietoa siitä, että hän olisi ylipäätään palaamassa KHL:ään. Jos hän niin haluaa, olemme valmiita harkitsemaan tätä vaihtoehtoa, Merkulov vahvistaa.

Komarov on mahtunut kuluvalla kaudella Islandersin pelaavaan kokoonpanoon 11 ottelussa, joissa konkari on merkkauttanut tehot 0+2. Komarov voitti Dynamon paidassa kaksi KHL:n mestaruutta ennen siirtymistään NHL:ään kaudeksi 2014-15.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.