NHL:n supertähti jäi pisteittä – Patrik Laineen kova ennätys saa olla jälleen rauhassa

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin ykkösketjun sentteri Mark Scheifelen lapa on ollut NHL:ssä viime aikoina suorastaan tulikuumaa tavaraa. Kun keskushyökkääjä latoi äskettäin perjantaiyönä 6-3-voittoon päättyneessä Montreal Canadiens -pelissä tehot 1+1, nosti kanukki kauden saldonsa jo lukemiin 11+17=28.

Pelaajan pisteputki oli tuossa vaiheessa jo 11 ottelun mittainen, ja maaliputkikin oli jatkunut kivasti kuuteen peliin.

Nuo lukemat olivat Jetsin seurahistoriassa niin historiallisen kovaa valuuttaa, ettei parempiin ollut pystynyt monikaan. Pisteputkessa edellä oli itse asiassa kukapa muukaan kuin Patrik Laine 15 pelillä. Maaliputkessa Scheifelen edellä olivat Ilja Kovaltshuk (7) sekä Laine ja toistamiseen Kovaltshuk (6).

Ja Laine sekä Kovaltshuk ovat Scheifelen edellä edelleen, kun 11 ottelun piste- ja kuuden pelin maaliputkeen yltänyt hyökkääjä jäi sunnuntaiyönä tyystin tehoitta. Putket katkesivat, mutta Winnipeg toki kellisti Montreal Canadiensin jatkoajalla 2-1, joten reilut 19 minuuttia vastuuta saanutta pelaajaa luulisi hymyilyttävän.

Näet alla kuvat piste- ja maaliknopeista ja nuo postaukset on tehty NHL Public Relations -nimiselle Twitter-tilille perjantaina.

LUE NHL:N SUNNUNTAIAAMUN JUTUISTA MYÖS:

Nyt on murheellista: NHL:n suomalaisjoukkue todella syvissä vesissä – ”Tämä on itsetutkiskelun paikka”

Rasmus Ristolainen palasi peleille NHL:ssä – ja kellotti heti hurjat minuutit

Maali! Juuso Välimäen huiman pitkä kuivakausi napsahti poikki – suomalaispelaaja pelkkää hymyä: ”En aio valehdella…”


PÄIVÄN VIHJE: HIFK – KÄRPÄT

HIFK:n yllä leijuu pelottavan paljon kysymysmerkkejä! Syttyykö Kärpät jälleen uuteen liekkiin?