Ilves vahvistuu tuoreella A-maajoukkuedebytantilla – tamperelaiset saavat vahvistuksia myös Ruotsista

© Kuva: Getty Images

Tampereen Ilves julkisti maanantaina hankkineensa kaksi uutta hyökkääjää riveihinsä loppukaudeksi. A-maajoukkueessa Ruotsin EHT:llä debytoinut Santeri Virtanen siirtyy SaiPasta Ilvekseen kolmen vuoden sopimuksella.

21-vuotias on pelannut tällä kaudella Liigassa 32 ottelua tehden näissä peleissä tehot 6+6. Virtanen ei ole palannut tositoimiin karanteenistaan maaottelukomennuksen jälkeen.

– Santeri Virtanen tuo joukkueeseemme valtavasti voittamiseen liittyviä ominaisuuksia. Hän tekee todella paljon töitä joka päivä sekä kamppailee ja kilpailee erittäin kovaa, Ilveksen urheilutoimenjohtaja Timo Koskela kommentoi seuran tiedotteessa.

– Mitä kovempi paikka, sitä paremmin Santeri on aina esiintynyt. Tämä hankinta auttaa Ilvestä välittömästi ja myös tulevaisuudessa.

Ilveksen toinen hankinta on Allsvenskan-sarjasta Tampereelle siirtyvä Adam Rockwood. 25-vuotias edusti MODO Hockeyta alkukaudella. Pisteitä syntyi 24 ottelussa 4+16. Amerikkalaishyökkääjän sopimus kattaa loppukauden.


PÄIVÄN VIHJE: HIFK – KÄRPÄT

HIFK:n yllä leijuu pelottavan paljon kysymysmerkkejä! Syttyykö Kärpät jälleen uuteen liekkiin?