Valtava takaisku! Mikko Rantaselle ja Coloradolle tipahti surkeita uutisia

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche nappasi viime yönä vakuuttavan 4-0 voiton San Jose Sharksista. Sarjapisteistä piti kuitenkin maksaa kova hinta. Ykköstähti Nathan MacKinnon loukkaantui kolmannessa erässä ja joutui jättämään ottelun kesken.

San Josen tanskalaishyökkääjä Joachim Blichfield yritti taklata MacKinnonia keskialueella. Huonosti ajoitettu kontakti kuitenkin kopsahti kanadalaissentteriä päähän. Blichfield lensi taklauksesta suihkuun.

Menetys on massiivinen Coloradolle. MacKinnon on joukkueen ykkössentteri, ja tärkeä palanen NHL:n yhtä parhaista ketjuista. Kanadalainen ja hänen tutkaparinsa Mikko Rantanen ovat kumpikin iskeneet 22 tehopistettä mieheen.

Voit katsoa Blichfieldin taklauksen alta.

 


PÄIVÄN VIHJE: HIFK – KÄRPÄT

HIFK:n yllä leijuu pelottavan paljon kysymysmerkkejä! Syttyykö Kärpät jälleen uuteen liekkiin?