Arizona Coyotesin maalivahti Antti Raanta joutui vaikeaan tilanteeseen yön ottelussa Colorado Avalanchea vastaan. 31-vuotias sysättiin kylmiltään tolppien väliin kolmannessa erässä Darcy Kuemperin loukkaannuttua.

Tämä ei kuitenkaan suomalaisvahtia hetkauttanut. Raanta torjui vajaaseen 18 minuuttiin peräti 16 kertaa nollanet Colorado Avalanchen viimeisessä erässä. Arizona nappasi voiton lopulta 3-2 Johan Larssonin maalilla.

Suomalaisvahti keräsi suitsutusta osakseen. Raanta myönsi alkukauden olleen hänelle vaikea erityisesti henkisesti.

– Tämä tuntuu hyvältä. Alkukausi ei ole mennyt ihan niin kuin olisin toivonut. Olen ollut pettymys joukkueelleni, päästänyt helppoja maaleja, enkä ole torjunut tarpeeksi voittoja, Raanta kommentoi ottelun jälkeen Graig Morganille.

Raanta valittiin joukkueen toimesta ottelun pelaajaksi ja hänelle annettiin pukukopissa perinteinen joukkueen illan pelaajalle myönnettävä karvahattu.