Suurimman osan kuluvasta kaudesta lomautettuna ollut päävalmentaja Tero Lehterä on riidellyt SaiPan kanssa palkka-asioista, uutisoi MTV Urheilu.

Lehterä lomautettiin marraskuun alussa loppuvuoden ajaksi ja 29. joulukuuta lomautusta jatkettiin aina maaliskuun loppuun saakka. Osapuolilla on tällä hetkellä erimielisyyksiä siitä, voiko uuden lomautuksen tehdä, kun aiempi lomautus on vielä päällä.

Lehterän mukaan riita on tälläkin hetkellä käynnissä. Hänen mukaansa tästä kaudesta pitäisi maksaa palkka, kun taas SaiPa ei ole asiasta samoilla linjoilla.

– (Onko) mahdollista, että menee oikeuteen asti? Totta kai se on mahdollista. Jos meillä on eriävä näkemys, niin sitten jos asiassa ei päästä yhteisymmärrykseen, niin jonkunhan ne on sitten ratkaistava. Ei se voi jäädä ilmaan, Lehterä toteaa MTV Urheilulle.

Lehterän ja apuvalmentajien Kari Martikaisen ja Tuomo Repon sekä urheilujohtaja Antti Tuomenoksan lomautukset ovat päättymässä 27. maaliskuuta. Vielä tässä vaiheessa Lehterä ei kuitenkaan tiedä, palaako hän penkin taakse.