Lähde: Leijonissakin esiintynyt Antti Raanta on NHL:n siirtomarkkinoiden yksi halutuimmista maalivahdeista

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotesin ykkösvahdin viittaa loukkaantumisten takia kantava Antti Raanta on The Athleticin mukaan yksi siirtomarkkinoiden halutuimmista maalivahdeista.

Suomalaistorjuja on pelannut loukkaantumisensa jälkeen loistavasti. The Athleticin toimittaja Craig Custancen mukaan Raanta on koko NHL:n kolmanneksi todennäköisin kaupattava maalivahti.

Raannan edessä listalla ovat Columbuksen maalivahti Elvis Merzlikins sekä Floridan Chris Driedger.

– Raanta sekä Coyotes ovat mielenkiintoisessa risteyksessä. Suomalainen torjuu seuraavan kuukauden Arizonan maalilla Darcy Kuemperin loukkaannuttua. Kuemper palaa tositoimiin juuri ennen siirtorajaa, joten joukkueet saavat tarkastella Raannan suorituksia, Custance kirjoittaa.

– Suomalaista on vaivannut epätasaisuus ja varsinkin loukkaantumiset urallaan. Nyt hänellä on mahdollisuus todistaa pystyvänsä kantamaan vastuuta pidemmän aikaa.

– Colorado sekä Washington etsivät aktiivisesti syvyyttä maalivahtiosastolle. Jos Kuemper toipuu ajoissa takaisin pelikuntoon, niin Arizona etsii varmasti hyvää kauppaa Raannan kanssa. Varsinkin kun suomalaisen sopimus päättyy tähän kauteen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.