Bardown-sivuston mielestä on olemassa viisi joukkuetta, johon parasta aikaa Columbus Blue Jacketsissa tarpovan Patrik Laineen tulisi siirtyä nopeasti. Mielipidesetti on lisäksi TSN:lle tekstejä tuottavan toimittaja Jesse Pollockin tekele.

– Toivottavasti teillä kaikilla on kaikki hyvin. Tiedättekö, kenellä ei ole kaikki hyvin? Patrik Laineella, jutun alussa veisteltiin.

– Blue Jackets ei ole hyvä, heidän luotsi ei ole hyvä, eikä hän myöskään näytä olevan oikea kaveri Laineen kehitykselle, Pullock jatkoi viitaten John Tortorellaan.

Eli siis Columbuksesta pois ja nopeasti.

Ne poistumisen jälkeiset vaihtoehdot voisivat kuulemma olla Montreal Canadiens, Florida Panthers, Carolina Hurricanes, Colorado Avalanche tai Toronto Maple Leafs.

– Canadiens on tehnyt maaleja tällä kaudella kivasti ja todellinen maalintekijäluonne voisi olla heille mukava lisä.

– Laine voisi olla Panthersissa pala, joka saattelee joukkueen huipulle. Aleksander Barkov ja Jonathan Huberdeau ovat olleet liekeissä koko kauden, ja Laine voisi tulla täydentämään yhden tappavimman hyökkäyksen.

– Kuvitelkaa Carolinaan Sebastian AhoTeuvo Teräväinen – Laine.

– Canes ei välttämättä tarvitse häntä, mutta hänet toivotettaisi taatusti tervetulleeksi avosylin joukkueeseen, joka hamuaa Cupia, muutamat perustelut kuuluivat.

No, aika näyttää. Se on kuitenkin selvää, että vaikeaa suomalaisella on. Tämän kauden 28 ottelun saldo on 9+8=17 (-11) ja maaliskuussa hän niittasi vain yhden maalin.