Mikko Rantasen kädet kävivät jälleen! Kohenteli asetelmiaan maalipörssissä – katso osuma

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchella oli synkkä ilta NHL:ssä. Minnesota Wild pääsi nöyryyttämään NHL:n kuuminta joukkuetta ja nappasi 8-3 murskavoiton.

Suomalaisittain ottelun valopilkku oli Coloradon maalitykki Mikko Rantanen. Hän oli jälleen pelipäällä ja nakutti tehot 1+1=2. Maalinsa hän iski irtokiekosta. Tulikuuman suomalaisen kädet kävivät nopeasti maalin kulmalla, eikä nopea viimeistely jättänyt maalivahdille mitään mahdollisuuksia.

Rantanen on maalinsa myötä NHL:n maalipörssin jaetulla kolmannella sijalla yhdessä Leon Draisaitlin kanssa. Kumallakin on tilillään 22 maalia. Suomalaisen edellä ovat enää vain Auston Matthews (28) ja Connor McDavid (23).

Rantanen on pelannut tällä kaudella 39 ottelua ja iskenyt niissä tehot 22+24=46.

Voit katsoa Rantasen maalin alta.


PÄIVÄN VIHJE: HIFK – KÄRPÄT

HIFK:n yllä leijuu pelottavan paljon kysymysmerkkejä! Syttyykö Kärpät jälleen uuteen liekkiin?