TPS kokee kovan menetyksen! Huhut vievät maalipyssyä kilpailijan riveihin

© Kuva: Ilari Isotalo

TPS on huhujen mukaan kokemassa kirvelevän menetyksen ensi kaudeksi. 21-vuotias hyökkääjä Lauri Pajuniemi on siirtymässä ensi kaudeksi Rauman Lukkoon. Huhun nosti esiin urheilutoimittaja Miika Arponen Twitter-tilillään.

Pajuniemen lähtö on kirvelevä kahdella tavalla. Pajuniemi on TPS:n kasvatti, jonka lähtö on aina harmillista. Sen lisäksi hän on ollut viime kausina myös TPS:n parhaita ja tehokkaimpia pelaajia. Tällä sesongilla hän on nakuttanut 45 ottelussa tehot 21+15=36.

On myös mahdollista, että Pajuniemiä ei nähdä ensi kaudella Liigassa ollenkaan.Hän on New York Rangersin viidennen kierroksen varaus kesältä 2018, ja hän on aiemminkin käynyt osallistumassa NHL-seuran harjoitusleireille. Kausi AHL:ssä olisi luonteva seuraava askel lupaavalle uralle.

 


PÄIVÄN VIHJE: HIFK – KÄRPÄT

HIFK:n yllä leijuu pelottavan paljon kysymysmerkkejä! Syttyykö Kärpät jälleen uuteen liekkiin?