Pikkuleijonien supertähti uhkuu itseluottamusta – MM-kisoissa isot tavoitteet: ”Sitten olen onnistunut”

© Kuva: Leijonat.fi

Alle 18-vuotiaiden MM-kilpailujen kirkkaimpiin tähtipelaajiin lukeutuva Brad Lambert lähtee arvokisoihin suurin tavoittein.

Vuoden päästä NHL:ään varattava 17-vuotias hyökkääjä kertoo, että joukkueessa on niin paljon potentiaalia, että tavoitteena on jälleen se kaikkein kirkkain mitali.

– Asettaisin omat tavoitteet samaan joukkueen kanssa. Oma tavoite on ehkä se, että johdattaisin tämän joukkueen kultamitaliin. Jos sen pystyy tekemään, niin siinä on sitten omatkin pelit menneet varmaan hyvin, Lambert kommentoi Suomen jääkiekkoliiton järjestämässä lehdistötilaisuudessa.

Nuori hyökkääjälupaus pelasi tällä kaudella seurajoukkuepuolella JYPin riveissä. Jyväskyläläiset jäivät Liigassa viimeiseksi, ja se oli Lambertille iso pettymys, mutta kaudesta jäi mukaan myös hyviä asioita.

– En ole ikinä pelannut häviävässä joukkueessa, joten se oli vaikeaa, kun en tykkää häviämisestä. Mutta isossa kuvassa piti vaan katsoa sitä, että menee joka päivä hallille ja tekee kaikkensa sen eteen, että kehittyy. Siinä mielestäni onnistuin, Lambert näkee.

Ensimmäisen kerran Lambert ja muu Suomen joukkue on nähtävissä tositoimissa Suomen aikaa 28. huhtikuuta kello 00.00, kun MM-avauksessa vastaan luistelee Venäjä.

Näet Suomen joukkueen kokoonpanon ja kaikkien otteluiden aikataulut täältä.

Miikka Lahtinen
Twitter: @ladalahtinen


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004