Liigan runkosarjaan ja sijalle 11 jäänyt, mutta runkosarjakauden jälkimmäisellä puoliskolla upeasti jatkopaikkataisteluun mukaan vääntänyt HPK tiedotti nettisivuillaan ensi kauden valmennusnipustaan.

Päävalmentaja Matti Tiilikaisen (arkistokuvassa) ryhmään liittyvät uusina jäseninä Hämeenlinnan oma mies, Liigassa komeat 685 ottelua pelannut Jani Keinänen ja Kerhossa aikoinaan kiekkoja torjunut Mikko Tolvanen. Timo Turunen ei puolestaan jatka HPK:ssa.

Kerhon apuvalmentajana jatkaa Janne Sinkkonen, maalivahti- ja videovalmennuksesta vastaa Juha Lehtola.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo valmennuskokonaisuuden olevan nyt tasapainoinen ja vahva.

– Suunnitelmamme valmennuksen kehittämisessä ja osaamisessa on selkeä ja kirkas. Nämä valmentajat parantavat toimintaamme ja kehittävät sitä oikeaan suunta. Me HPK:ssa haluamme, että kaikilla valmentajilla on yksilöinä erityisosaamista valmennuksen eri osa-alueilla.