Sveitsin toiseksi korkeimman sarjatason SC Langenthal tiedotti viime syksynä, että hyökkääjä Eero Elo teki joukkueen kanssa tuolloin loppukauden kattavan pahvin. Nyt porukan kausi on kuitenkin ollut jo tovin ohi, kun se hävisi Swiss Leaguen välieräsarjan voitoin 2-4.

Elon sesongin sen sijaan puolestaan kerrottiin jatkuvan yllättäen, kun pääsarjajoukkue SC Bern viestitti (lähde: kotisivut) lainanneensa pistelingon loppukauden ajaksi. Suomalainen ja neljä muuta lainamiestä takaavat nyt sen, ettei joukkue ajaudu pulaan mahdollisten loukkaantumisten ja sairastumisten vuoksi.

Elo on kyllä taannut paljon muutakin, kun kakkostasolla liki koko kauden tahkonnut pelaaja on takonut nyt pääsarjan kahdessa pudotuspeliottelussa pisteet 1+1=2. Bern voitti äskettäin puolivälierissä EV Zugin 6-2, ja kolmosketjun laituri Elo mätti nuo tehot kasaan jo avauserässä.

Kyseinen voitto tasoitti otteluvoitot 2-2:een, mutta nyt runkosarjan voittaja Zug on taas kuskin paikalla voitoin 3-2. Ottelusarja jatkuu ja on katkolla perjantaina. Kahdeksan joukkoon Bern selvisi pudotettuaan suurseura Davosin ykköskierroksella voitoin 2-1.

Vajaat kaksimetrinen ja vajaat satakiloinen Suomen mestari on niittasi tällä kaudella maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla 46 ottelussa tehot 23+28=51 (+17), 12 pudotuspeliottelua toivat tehot 5+5=10 (-3).