Atte Ohtamaa palaa Oulun Kärppiin. Viiden vuoden sopimuksestaan kaksi ulkomaanoptiovuotta käyttänyt puolustaja pelaa Oulussa vuoteen 2023 asti.

Kärppien tiedotteessa kerrotaan, että Ohtamaa valmistautuu jo lähtöön MM-leirille. Ohtamaa oli mukana voittamassa maailmanmestaruutta Suomen joukkueessa keväällä 2019.

– Fiilis paluusta Ouluun on todella hyvä. Kausi 2018–2019 oli mahtavaa aikaa ja olen onnellinen, että pääsin käyttämään optioni käydä maailmalla. Viimeiset pari kautta olivat mahtava kokemus ja oli hienoa, että pääsin näkemään Sveitsin ja KHL:n. Nyt on kuitenkin mahtava palata Ouluun, Ohtamaa sanoo tiedotteessa.

Kärpät teki samalla jatkosopimukset kahdeksi vuodeksi Ludwig Byströmille ja vuodeksi Jaakko Niskalalle.

Kärppien junioreissa kiekkoillut Arttu Paaso sai Kärpiltä kolmen vuoden sopimuksen ja viime kaudella Yhdysvalloissa yliopistokiekkoa pelannut Veli-Matti Tiuraniemi pelaa ensi kaudesta lähtien Kärpissä kahden vuoden sopimus taskussaan.