Hyvät tehot tiskiin! Jesse Puljujärvi taas ilmiliekeissä NHL:ssä – luotsi kehui ”todella hyväksi”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersissa juonesta kiinni saanut Jesse Puljujärvi jatkoi likehdintäänsä NHL:ssä myös tiistain vastaisena yönä, kun pudotuspelipaikan varmistaneet öljypaidat kaatoivat Vancouver Canucksin luvuin 5-3. Suomalainen niittasi pelin 0-1-avausmaalin, 1-2-osuman hän puolestaan syötti.

Puljujärvi avasi hanat pistepörssin ylivoimaisen ykkösen, Connor McDavidin syötöstä. Elämänsä NHL-kautta pelaava suomalainen sen sijaan alusti myöhemmin Tyson Barrien maalin laitettuaan työvälinettään kiekkoon maalineduskahakassa.

Oilers-luotsi Dave Tippett oli kehunut suomalaista Oilersnationin Zach Laingin mukaan ylväästi. Näet aihetta käsittelevät kaikki Twitter-päivitykset alkaen ohesta. Päivät, tai no vastuu ainakin, liigajoukkue Kärpissä on saanut aikaan liki ihmeen.

– Puhuimme GM Ken Hollandin kanssa toivovamme Jessen palaavan tänne joskus. Monet joukkueet olivat kiinnostuneita hänestä, mutta Ken ei halunnut antaa häntä pois.

– Tunsimme, että Jessen pelaaminen on kypsynyt, ja että hän sopisi meille hyvin. En ole varma, miten asiat menivät aiemmin, mutta nyt hän on tullut messiin ja pelannut erittäin hyvin – hän on sopinut joukkoomme hyvin.

Edmontonin ykkösketjun oikean laiturin ilta oli nappisuoritus, sillä reilut 16 minuuttia pelannut Puljujärvi saalisti tehotilastoon lukeman +3 ja samalla joukkue sinetöi jatkopaikan kolmannen kerran sitten kauden 2006-07. Suomalainen on iskenyt tällä kaudella 49 pelissä tehot 13+10=23 (+8).

– Hän on iso, vahva kaveri, joka pelaa kovasti. Jessellä on olemassa hyvät taidot ja hänen pelaamisensa on parantunut edelleen.

– Puljujärvi on todellakin omaksunut pelaamisen pienissä tiloissa ja maalin edessä – siinä hän on parhaimmillaan. Hän on ollut todella hyvä pelaaja.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:

”Kelaan hänen olevan maailman paras” – Aleksander Barkov ratkaisi jatkoajalla ja kipusi Olli Jokisen peesiin komeassa tilastossa

Huikea Sebastian Aho liekehti kypärätempun taalaliigassa – joukkuekaverin kommentit kertovat suomalaisesta kaiken


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta