Pikkuleijonat sukelsi pronssipelissä noloon tappioon – suomalaisleiristä apeita kommentteja: ”Tulos vie sanat suustani”

© Kuva: Leijonat.fi

Pikkuleijonien sinänsä hieno urakka jääkiekon alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa päättyi nololla tavalla, kun pronssiottelu oli Ruotsin täydellistä juhlaa. Sinivalkoinen nippu kärsi kamppailussa nolon 0-8-tappion, ja Ruotsi onnistui maalinteossa laajalla rintamalla. Peräti seitsemän maalia merkittiin eri pelaajalle.

Ottelussa nollapeliin puolestaan ylsi Carl Lindbohm.

Kaikkinensa vahvan turnauksen pelanneen Suomen leirissä tunnelmat olivat perjantaina juuri sellaiset, mitä tulos antaa olettaa.

– Tulos on sellainen kuin se on, ja se vie sanat suustani. Ruotsi pelasi paremmin, ja me olimme sekä henkisesti että fyysisesti aika nollissa emmekä pystyneet haastamaan, leijonaluotsi Petri Karjalainen tuskaili Kansainvälisen Jääkiekkoliitto IIHF:n sivuilla.

Kalle Ervasti ei kierrellyt kysyttäessä, että mikä meni vikaan.

– Lähes kaikki. Ruotsi oli paljon parempi.

Suomalaisleiristä ei lähdetty syyttämään maalivahti Aku Koskenvuota, joka oli päästänyt neljä maalia toisen erän alkuun tultaessa.

– Ei tämä ollut hänen syytään. Tämä oli koko joukkueen vika. Minusta tuntui pahalta Akun puolesta, hänellä oli huonoa onneakin, suomalaispeluri Miko Matikka synkisteli.

Pikkuleijonat voitti vuonna 2018 maailmanmestaruuden, mutta 2019 tie nousi pystyyn puolivälierissä. Viime keväänä turnausta ei pelattu koronaviruspandemian takia lainkaan.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille