Ei ole todellista! Mikko Rantanen osui taas ja paukutti huikeaa historiaa: ”Eliittiluokan pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche sammutti lauantaiyönä Los Angeles Kingsin valot, eli haaveet pudotuspelipaikasta 3-2-voitolla. Avsin ottelun ensimmäisen häkin iski tehot 1+0 summannut (+1) Mikko Rantanen. Reilut parikymmentä minuuttia pelannut Nousiaisten timantti laukoi peräti seitsemän kertaa.

Läntisen divisioonan kakkosena keikkuvan Coloradon suomalaistykin tämän kauden saldo 48 pelissä on 30+30=60 (+26). Rantanen on vasta kolmas pelaaja tällä kaudella, joka on yltänyt 30 maalin rajapyykkiin – ja hänen edellään ovat Toronto Maple Leafsin Auston Matthews 40 niitillä sekä Edmonton Oilersin Connor McDavid 31 kihauksella.

– Hän on eliittiluokan pelaaja, hänellä on eliittiluokan kausi. Rantanen on ottanut johtajan roolin, hän on liki joka ilta ratkaisevien asioiden ydin riippumatta siitä, keiden kanssa hän pelaa, Avs-luotsi Jared Bednar oli sanonut noin vapaasti suomennettuna.

Lisäksi ykkösketjun tykki saavutti 30 maalia toiseksi nopeimmin kautta seurahistorian. Joe Sakic ylsi rajapyykkiin 44 ottelussa, ja Rantanen nyt siis 48 matsissa. Kun seuran paikkakunta ja nimi muuttuivat Quebec Nordiquesista nykyiseen vuonna 1995, on Rantasen maalivire todella harvinaisuus – viimeisen 26 vuoden aikana on nähty parempaa vain kerran.

– Hän on tehnyt paljon mainioita juttuja meille, ja siitä hän jatkoi tänäkin iltana, Bednar selvitti.

LUE LAUANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Patrik Laine kolmanneksi viimeinen NHL:n nolossa tilastossa – nyt kuritti suomalaiskonkari joukkueineen: ”Ravistelivat p*skat pellolle”

Komeaa jälkeä! NHL-joukkueen suomalaiset heräsivät ilmiliekkeihin kuolemanpelissä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.