Kärpät tiedotti todella kovasta hankinnasta, kun se kertoi Ville Leskisen liittyvän joukkueen vahvuuteen yksivuotisella sopimuksella. 27-vuotias hyökkääjä siirtyy Kärppiin HIFK:sta.

Leskinen pelasi edellisen kerran Kärpissä kaudella 2018-19, jolloin hän jäi maalin päähän Liigan maalipörssin voittamisesta hopealle yltäneessä oululaisjoukkueessa. Vuonna 2018 oululainen voitti Kärpissä uransa ainoan Liiga-mestaruuden.

Myös KalPaa ja Sportia Liigassa edustanut laituri muistetaan myös alle 20-vuotiaiden maailmanmestarina vuodelta 2014. Liiga-ura on toistaiseksi 283 ottelun mittainen, ja pisteet näyttävät lukemia 90+118=208.

Sitten edellisen Kärppä-visiitin Leskinen kävi HIFK:n lisäksi Färjestads BK:ssa 14 ottelun verran. Kärppien sivuilla olevan tiedotteen mukaan tuore Kärppä-hankinta totesi näiden kahden kauden kasvattaneen häntä enemmän ihmisenä kuin pelaajana.